Bokningssystemet

Som många av er säkert har märkt så har vi tyvärr problem med bokningssystemet för tvättstugor samt gym. Orsaken tros ligga hos Telenor (bredbandsanslutningen) som har påbörjat en felsökning men eftersom det nu är långhelg vet vi tyvärr inte när det kan tänkas vara löst.

Vi återkommer med mer information så snart vi vet mer.

2 reaktion på “Bokningssystemet

 • 14 maj 2020 kl. 11:05
  Permalänk

  Hur lång tid ska det behövas för att fixa bokningssystemet har gått snart 14 dagar.

  • 14 maj 2020 kl. 11:08
   Permalänk

   Hej Kerstin,
   Vi är smärtsamt medvetna om problemen det ställer till, tyvärr ligger det utanför vår kontroll då problemet ligger i Telenors nät. Vi har nästintill daglig kontakt med Telenor som jobbar på att lösa problemet. Så snart vi har mer information så kommer det upp här.

   / Jonas

Kommentarer är stängda.